FesEuropa.cat

Per què ens interessa Europa? Quin impacte tenen en la nostra vida les directives, reglaments i decisions que aprova el Parlament Europeu? Per què has de votar a les eleccions europees del 7 de juny? Què fan els eurodiputats per tu?

Si ens deixem guiar per les enquestes d’opinió, o per la manca d’entusiasme que els partits tenen en la confecció de les llistes europees, o fins i tot pel poc espai que la premsa dedica a temes europeus, seria fàcil arribar a la conclusió que Europa no interessa. És això del tot cert? Seria cert si sabéssim quin impacte té Europa en el nostre món?

Segurament les responsabilitats de la desafecció de la ciutadania estan molt repartides i les solucions per revitalitzar una esfera política que poc a poc serà més i més rellevant per a les nostres vides, també.

Però creiem que hi ha dues qüestions fonamentals per donar més vida a la democràcia europea:

  • informació més pedagògica i espais per a la participació directa dels ciutadans.
  • les institucions i la premsa tenen un rol fonamental per transmetre aquesta informació

Què hem de fer els ciutadans? Doncs pressionar i exercir el control perquè l’administració i els mitjans de comunicació siguin eficients i efectius.

Amb aquesta finalitat neix FesEuropa. Des de la Fundació Catalunya Europa i des de NuestraCausa, ens hem unit per crear aquest espai on els ciutadans puguin parlar, dialogar i preguntar allò que creuen important sobre les institucions europees i sobre les persones que allà ens representen.

La plataforma Fesueropa.cat està dissenyada per NuestraCausa amb software de codi lliure i aviat disponible per tots aquells que ho desitgin.

Fes la teva pregunta als eurodiputats, debat, mira què preocupa als ciutadans  a FesEuropa.cat

Anuncios

Una respuesta a “FesEuropa.cat

  1. Dono suport a la plataforma “FesEuropa.cat” amb la finalita d’apropar Europa a la ciutadania. Fer Europa fàcil i próxima es cosa de tothom, també de la seva ciutadania, per això animo a que la gent participi en aquesta plataforma com a pas previ a la seva participació el proper 7 de juny! Necesitem Europa! i ella tambè ens necesita……..Som-hi!
    Joaquim Millan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s