L’eurocandidat Aleix Vidal Quadras, respon preguntes formulades pels ciutadans a www.feseuropa.cat

L’eurocandidat del PPC a les eleccions pel Parlament Europeu del 7 de juny, Aleix Vidal Quadras, ha contestat algunes de les preguntes que els ciutadans han anat formulant aquests darrers dies a la plataforma web FesEuropa.

Aleix Vidal Quadras ha respost directament a través dels comentaris de la web, donant-se d’alta com usuari; un fet que des de FesEuropa valorem molt positivament ja que, la pregunta/resposta esdevé una conversa entre el ciutadà i el polític. Les respostes que ha formulat l’eurocandidat són a les següents preguntes: Els diners i els bancs? La grip porcina, El català a Europa, Són possibles actuacions globalsEuropa i la crisi, Una única circumscripció, El sou dels eurodiputats, Conciliació laboral i familiar i la Poca força del Parlament Europeu.

Des de FesEuropa s’ha informat a tots els candidats i responsables de campanya dels diferents partits polítics catalans de l’existència d’aquesta plataforma i de les preguntes que els ciutadans han anat formulant als candidats a través d’imatges, text i/o vídeo; i esperem que, en els propers dies, altres representants polítics també hi intervinguin generant debat i conversa a la xarxa.

Anuncios

1 comentario

Archivado bajo PPC

Una respuesta a “L’eurocandidat Aleix Vidal Quadras, respon preguntes formulades pels ciutadans a www.feseuropa.cat

  1. Pingback: Fes Europa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s