Una iniciativa ciutadana que construeix Europa

El proper 7 de juny, tenim l’oportunitat d’escollir als nostres representants al Parlament Europeu, l’única institució transnacional, multilingüe i elegida per sufragi universal directe que hi ha al món.

Malgrat això, els ciutadans ens sentim lluny d’una institució, les decisions afecten les nostres vides i al nostre espai públic.

En aquest context NuestraCausa col·labora amb una iniciativa liderada per la Fundació Catalunya – Europa, que pretén contribuir a que la relació entre la ciutadania catalana i els nostres representants europeus, es beneficiï dels avantatges que la tecnologia aporta a la conversa i l’intercanvi d’idees i propostes.

Des NuestraCausa volem impulsar nous marcs de relació entre representants polítics i institucions públiques i ciutadans, perquè creiem que la saviesa popular, la intel·ligència col lectiva i la col laboració de totes les parts implicades, contribueix a que els governs prenguin millors decisions.

Us convidem a participar en FesEuropa, publicant la teva pregunta o proposta als candidats al parlament europeu, votar les d’altres, o participar en el debat a través d’informes. Podeu publicar continguts en format vídeo, text o foto i podeu fer el seguiment de les intervencions a través de funcionalitats d’estadístiques i filtres.

Us convidem també a participar contribuint a la millora de la plataforma amb els vostres suggeriments. Podríem estar mesos treballant en ella i mai arribaríem a un nivell òptim de funcionalitat i usabilitat fins que no estigués a les vostres mans.

Podeu fer els vostres comentaris al bloc que habilitem per fer el seguiment de la iniciativa. Allà anirem publicant tot el que passi al voltant d’aquesta experiència que esperem que sigui enriquidora per a tots.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo FesEuropa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s